16 iulie 2006

Cel mai rapid break din istorie, 5 minute si 20 de secunde. Realizat, bineinteles, de Ronnie O'Sullivan, cel mai bun jucator de snooker din lume. Parearea mea :D

10 comentarii:

Red spunea...

asa, veniti si dati cu vopsea peste toate valorile jocului. eleganta, fair-play, dificultate, screw them all. conteaza doar ca s-a trezit lumea cu snookerul in televizoare, si ca urmare, s-au gandit sa se proclame sustinatori ai aluia mai talentat(cam la fel face si George B. cand zice ca Realul nu mai e favorita lui;Barcelona rulz).
dragul meu bile-tari-dar-moi, la nivelul circuitului profesionist nu mai conteaza atat de mult cine joaca snookerul, ci mai degraba forma de in care se afla. daca O'Sullivan are o zi proasta, ia bataie de la orice jucator din primii 100.
dupa parerea mea.

Anonim spunea...

hardballer...get a life man n leave viper alone..it`s doin better without the shit u feel like writtin daily bout it // i`ve been there too lately n it`s true, it changed a lot, but not enough....all in all i feel like goin there from time 2 time ..it`s fun

Anonim spunea...

red chicken ai dreptate, in lumea ta de jucator, probabil. viper e departe de lumea de care vorbesti. man, viper is for fun not for passion. but ai dreptate cu vopseaua in alte privinte - lumina, personal, climatizare/aerisire.

hardballer spunea...

eu ma bucur ca mergeti in viper, ca jucati si ca observati schumbarile. asta e si scopul blog'ului. sa informeze, printr'un canal neconventional, despre ce se intimpla in club.

Anonim spunea...

:D hardballer, vad ca OOORICE zice lumea, tu gasesti motiv sa te bucuri. Parca suntem intr-un film cu prosti.

hardballer spunea...

eddy,tu nu esti parte din acelasi film? cred ca nu era necesar calificativul. ma gandesc ca cei care comenteaza pe acest blog sunt oameni civilizati. te rog sa te abtii sa-ti verbalizezi frustrarile. multumesc pentru intelegere.

Anonim spunea...

imi cer scuze. Vroiam sa exprim ideea potrivit careia am observat ca va entuziasmati si atunci cand lumea va zice de rau si va acuza de anumite lucruri; incercati sa faceti sa para ca totul este ok cand de fapt nu prea este asa

Red spunea...

caller, mi separe ca esti h.baller(daca ma insel, imi cer scuze.
chestia e cum zici, viper e de fun, problema e ca intr-un contextul unui picnic, lumea incepe sa dezbata despre razboiul din irak.na ca ma dau metaforele pe-afara

Anonim spunea...

nu e nevoie sa-ti ceri scuze chiar daca nu sunt hardballer. mereu sunt probleme mai mari decat... orice. fiecare tema isi merita dezbaterea ei. mi-a placut ce-ai scris, nu stiu cum de n-ai vazut.

Anonim spunea...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»