22 iulie 2006

Ronnie O'Sullivan debuteaza in Open-ul SUA

Conform BBC, Ronnie O'Sullivan se pregăteşte intens pentru turneul de biliard de sâmbătă de la Las Vegas, unde împreună cu Jimmy White va lua parte la evenimentul inaugural al circuitului ITP, Open-ul american, unde peste 200 de jucători se vor întrece pentru un premiu în valoare de 190.000 de lire sterline.

Un alt star al snookerului, australianul Quentin Hann, se va afla în cursă, nefiind împiedicat de suspendarea de opt ani de zile venită din partea Federaţiei Mondiale de Biliard şi Snooker pentru meciuri aranjate.

Hann a fost repartizat în aceaşi grupă cu White, care trece printr-o perioadă dificilă după ce, în urma prestaţiei slabe din sezonul trecut, şi-a pierdut statutul de a fi unul din cei mai buni 16 jucători de snooker şi astfel va fi nevoit să participe la etapa de calificare pentru Trofeul Irlandei de Nord.
Cei mai buni trei jucători din cele 40 de grupe a câte cinci participanţi merg mai departe, fiecărui participant fiindu-i garantat un premiu minim de 1000 de lire sterline.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Here are some links that I believe will be interested

Anonim spunea...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonim spunea...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»